MALZEMELER :
YUFKA
SOSİS
KÜRDAN
KIZARTMAK İÇİN :
SIVI YAĞ
YAPILIŞI :
YUFKA İKİYE YADA DÖRDE KATLANIR.
GAZOZ KAPAĞI İLE YUVARLAK YUVARLAK KESİLİR.SOSİSLER HALKA HALKA DOĞRANIR.KÜRDANA ÖNCE SOSİS SONRA YUFKA ŞEKLİNDE DİZİLİR. BAŞTA VE SONDA SOSİS OLMAK ÜZERE.KIZARTILIP AFİYETLE YENİR.
İLK DERYA ABLAMDA YEMİŞTİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
11 yorum:
kürdan kebabını gördümde, böreğinide görmüş oldum:).pratik ve lezzetli bir aparatif olmuş.ellerinize sağlık.
pratik ve nefis görünüyorlar canım ellerine sağlık
sevgilerle
Çıtır çıtır ve şık sunumlu eline sağlık canım.
Sevgilerimle...
Çok eğlenceliler, bayıldım :)
Ellerine sağlık canım.
Çok severim çok nefis görünüyor ellerine sağlık canım...
Sevgiler...
ellerine sağlık çok güzel gözüküyor.
Gülbeşekerim ellerine sağlık hani
bana kocaman öptüm...
Gülcanım gerçekten çok güzel ve pratik bir tarif. Ama en güzeli o börekleri tutan el:))))))
öptüm, sevgiler
Ellerine sağlık..Minik paşayada afiyet şeker olsun
Çok pratik ve de lezzetli bir tarif olmuş ellerine sağlık,sevgiler
Çok severim nefis olmuş ellerine sağlık canım.
Yorum Gönder