12 Ağustos 2010 Perşembe

YALANCI TAVUK GÖĞSÜ


MALZEMELER :
1 LT SÜT
1 SU BARDAĞI UN
1 SU BARDAĞI ŞEKER
125 GR MARGARİN
1 PAKET VANİLYA

YAPILIŞI :
                    TENCEREYE MARGARİNİ KOYUP ERİTİYORUZ.ERİYEN MARGARİNİN İÇİNE UNU KOYUP KAVURUYORUZ.1 LT SÜTÜ İLAVE ETTİKTEN SONRA ARKASINDAN ŞEKERİDE İLAVE EDİYORUZ.PİŞMESİNE YAKIN VANİLYAYI DA İLAVE ETTİKTEN SONRA OCAKTAN ALIYORUZ.EĞER TOPAKLANMALAR VAR İSE MİKSERLE 5 DAKİKA KADAR ÇIRPIYORUZ.BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA NASIL ARZU EDERSENİZ YANİ İSTER BORCAMA DÖKÜN , İSTER KASELERE KOYARAK TA SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.BEN DERYA ABLAMIN BANA HEDİYE ETTİĞİ DONDURMALIKLARA KOYARAK SERVİS YAPTIM.ÜZERİNEDE BONİBON ŞEKERLERİNDEN KOYDUM.SÜSLÜ OLSUN DİYE.AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok: