22 Ekim 2010 Cuma

EKMEK KIZARTMASI

  
     BUNU İŞYERİNDEN BİR ARKADAŞIM DEDİ.DENEDİM VE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLDU.
    BAYAT EKMEKLERİMİZİ DİLİMLİYORUZ.AYRI BİR DERİN KASEDE YUMURTA, BİRAZ SÜT,TUZ VE SABAH KAHVALTIDA YENİLEN BAHARATLARDAN KOYUP TAVADA TEREYAĞ YADA NARGARİNLEDE KIZARTTABİLİRSİNİZ.İNİNNIN ÇOK GÜZEL OLUYOR.
        (  BEN BİRAZ YAKTIM SANKİ EKMEKLERİ  )

5 yorum:

fuat gencal dedi ki...

Hayırlı cumalar, çayın yanında çok güzel gider. Ellerinize sağlık.

Saygılar.

Nilgün Komar dedi ki...

bence yanmamış biraz kızarmaları gerekiyor zaten, yoksa hamur hamur olurlar.. afiyet olsun!

Unknown dedi ki...

Canım şekerim ellerine sağlık bilsem kahvaltıya gelirdim kocaman
öpüyorum.

ANNEMİNELİ dedi ki...

Sevgili Gülcancığım; öncelikle merhabalar, senin Özhan'a nadir geliyorum ama bizzat gelecem, bilgi verdiğin için teşekkürlerrr.Görüşmek üzere sevgiyle öptüm.....

Sevtap dedi ki...

Pazar sabah kahvlatısı için biraz ekmek bayatlatayım bende:) Ellerine sağlık canım ama yanmamış bence.