30 Haziran 2011 Perşembe

KÜRDAN BÖREĞİ

MALZEMELER :

YUFKA
SOSİS
KÜRDAN

KIZARTMAK İÇİN :

SIVI YAĞ



YAPILIŞI :

YUFKA İKİYE YADA DÖRDE KATLANIR.
GAZOZ KAPAĞI İLE YUVARLAK YUVARLAK KESİLİR.SOSİSLER HALKA HALKA DOĞRANIR.KÜRDANA ÖNCE SOSİS SONRA YUFKA ŞEKLİNDE DİZİLİR. BAŞTA VE SONDA SOSİS OLMAK ÜZERE.KIZARTILIP AFİYETLE YENİR.
İLK DERYA ABLAMDA YEMİŞTİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.

11 yorum:

Öcal-Mutfak-Esra dedi ki...

kürdan kebabını gördümde, böreğinide görmüş oldum:).pratik ve lezzetli bir aparatif olmuş.ellerinize sağlık.

mutfaktaki rüya - Arzu- dedi ki...

pratik ve nefis görünüyorlar canım ellerine sağlık
sevgilerle

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Çıtır çıtır ve şık sunumlu eline sağlık canım.
Sevgilerimle...

~Hülya~ dedi ki...

Çok eğlenceliler, bayıldım :)

Ellerine sağlık canım.

Gönülünce dedi ki...

Çok severim çok nefis görünüyor ellerine sağlık canım...

Sevgiler...

otuzundansonra dedi ki...

ellerine sağlık çok güzel gözüküyor.

derya dedi ki...

Gülbeşekerim ellerine sağlık hani
bana kocaman öptüm...

NzlGl dedi ki...

Gülcanım gerçekten çok güzel ve pratik bir tarif. Ama en güzeli o börekleri tutan el:))))))
öptüm, sevgiler

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Ellerine sağlık..Minik paşayada afiyet şeker olsun

anneanneninemekleri dedi ki...

Çok pratik ve de lezzetli bir tarif olmuş ellerine sağlık,sevgiler

çeşnici Handan dedi ki...

Çok severim nefis olmuş ellerine sağlık canım.