MALZEMELER :
İSTEDİĞİNİZ KADAR TAVUK BUDU
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
5 DİŞ SARIMSAK
TUZ
KEKİK
KIMIZI VE KARABİBER
YAPILIŞI :
BUTLARI ÖNCE YIKIYORUZ.BÜTÜN MALZEMEYİ BİRBİRİYLE HARMANLIYORUZ.BUZDOLABINDA STREÇE SARIP 1 SAAT VEYA TENCERENİN KAPAĞINI KAPTIP 1 GECE DOLAPTA BEKLETİYORUZ.ÇOK KISIK ATEŞTE 1 SAATE YAKIN PİŞİRİYORUZ. ( BU MALZEMELERİN HARİCİNDE BAŞKA MALZEME KOYULMAYACAK.) MÜKEMMEL BİR LEZZET DENEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.HEMDE ÇOK KOLAY .
10 yorum:
Amanda aman benim Gülbeşekerim tavuk
yemeğimi yapmış:))Ellerine sağlık şe
ker kocaman kocaman öpüyorum.
Çok lezzetli olduğuna eminim,ellerine sağlık.
Çok lezzetli olduğuna eminim,ellerine sağlık.
Çok lezzetli olduğuna eminim,ellerine sağlık.
Gülcancım sosunu iyice çekince harika olmuştur mutlaka deneyeceğim sevgiler hayırlı pazarlar canım
Gülcan kardeşim şiirimi beğendiğin için teşekkür ederim. Sevgilerimle..
Tavuğun her yemeğine bayılırım ama en çok da böylesine.. Ellerine sağlık canım, afiyetler olsun. Sevgiler.
Hımmm
hafif ve lezzetli bir tarif olmuş ellerine sağlık yanınada hafif bir şeyler yapalım :))
Afiyetler olsun.
İyi haftalar dilerim.
Sevgiler.......
Gülcancığım
bu tarifi birde fırında dene.
Gerçekten memnun kalacaksın
eline sağlık, çoook öptüm canım
Gülcancım ellerine sağlık,oğlum bageti çok seviyor haşlayıp peçeteye sarıp eline veiyorum ama bu şekilde denemedim sevgiler...Bursaya selamlar...
Yorum Gönder